Feed on
Posts
Comments

Wegens succes herhaald!

Hou je van zingen en heb je zin om in de zomer van 2017 een week intensief salsa te zingen op een prachtige plek in Noord-Frankrijk? Geef je dan op voor de workshop El Coro bij Studio Harcigny.

Net als voorgaande jaren staat de workshop El Coro onder leiding van Leticia Bal. Met haar latin band Leticia y su Rumbadama is zij al meer dan dertig jaar actief op podia in Nederland en ver daarbuiten. Verder was zij jarenlang verbonden aan Muziekschool Amsterdam en tegenwoordig leidt Leticia haar workshopkoor El Coro, een wekelijks terugkerend salsa-feestje in de Amsterdamse binnenstad.

Salsa 2017 Titia1

Foto Jaap Geurtsen

‘s Zomers biedt Studio Harcigny deze workshop aan in de vorm van een week salsa-zingen met een koor van zo’n 12 mensen. Je zingt meerstemmige koorarrangementen van de mooiste salsa-nummers uit het repertoire van Celia Cruz, Oscar d’ Leon, El Gran Combo en andere grootheden uit de latin- en salsamuziek. Alles in het Spaans, maar je weet wat je zingt, want Leticia beheerst het Spaans en geeft uitleg bij elk liedje.

Gedurende de workshopweek wordt er van zondagavond t/m vrijdagmiddag gezongen. ‘s Ochtends staat het ontbijt klaar, tussen de middag wordt er uitgebreid geluncht en na het aperitief is er een heerlijk diner. Ook is er een middag vrij om de mooie omgeving te verkennen.

De workshop wordt op vrijdagavond afgesloten met een optreden van El Coro op het jaarlijkse dorpsfeest van Harcigny. Elk jaar kan dit optreden rekenen op een enthousiast onthaal door het publiek en de regionale krant.

De sleutelwoorden in deze week:  ritmo y swing sabroso!

Hoe klinkt een salsa-koor??   Beluister de demo van El Coro:

 

Salsa 2017 Logo El Coro

Verblijf: Je kunt met je eigen tent kamperen op het mooie terrein of gebruik maken van de comfortabele slaapzolder (max. 5 personen).
Tegen meerprijs is het mogelijk om één- of tweepersoonsaccommodatie te reserveren, waaronder de huur van een ruime privétent met bed. (Wil je een privékamer, informeer dan s.v.p. vooraf naar de beschikbaarheid!). Je voorkeur geef je aan op het inschrijfformulier.

De basisprijs voor deze workshop is 450 Euro (zonder evt. meerprijs voor extra accomodatie).

Salsa 2017 Titia2

Foto Daniel Patriasz

Inclusief:

* 6 overnachtingen
* 3 maaltijden per dag

Exclusief:
* Vervoer naar Harcigny (carpoolen is meestal mogelijk, je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier)

Informatie en inschrijven:
Wil je meer informatie over de workshop of heb je belangstelling om deel te nemen, neem dan contact op met Leticia Bal via info@rumbadama.nl  (in overleg volgt een kleine auditie).

Inschrijven kan via dit inschrijfformulier

Voor informatie over faciliteiten en logistiek: neem contact op met Lot: lot@studioharcigny.nl

Download en deel de FLYER !

Comments are closed.

Skip to toolbar