Feed on
Posts
Comments

Een week waarin muzikaal avontuur en het ontwikkelen van skills om thuis verder te kunnen hand in hand gaan.

Onno-van-Swigchem-212x300Een workshopweek in Frankrijk is leuk, gezellig en inspirerend. Het is fantastisch om tijdens een muziekweek op een hoger plan getild te worden maar dan… hoe verder? Bij thuiskomst moet je het allemaal weer zelf doen en hoe blijf je jezelf dan verder ontwikkelen?

Precies dat probleem ga je deze zomer te lijf.

Deze workshopweek is er op ingericht je hier methoden voor aan te reiken. Uit eigen ervaring weet Onno van Swigchem welke methoden je kan toepassen om over barrières heen te komen. Denk daarbij aan ‘in time’ en over akkoorden soleren. Die ‘beperking’ geeft je paradoxaal genoeg veel vrijheid. Daarvoor ontwikkelde hij een set oefeningen, de Eilandjesmethode, waaraan hij deze zomer een thuis-verder-studeer-module toevoegt met gebruik van iReal Pro of andere middelen.

Met deze onderwerpen kun je thuis grondig aan de slag en kun je je over langere tijd blijven ontwikkelen. Daarmee kom je in samenspeelsituaties goed beslagen ten ijs en haal je het beste uit een muzikale ontmoeting: Be prepared for the unexpected.

Onno IMAG2152 klDaarnaast gaat Onno in Frankrijk in op de live interactie tussen muzikanten. Dat is tenslotte het leukste en hetgeen waarvoor je bij elkaar komt!

We werken aan de hand van zowel eenvoudige als uitdagende stukken. Het gaat niet om het aanleren van licks en tricks. De bedoeling is het muzikale materiaal te leren beheersen om zo het beste van jezelf te kunnen geven in de ontmoeting met andere muzikanten.

Deze workshop is bedoeld voor muzikanten die hun instrument voldoende beheersen om zich tijdens het spelen te richten op luisteren en samenspel.

Aantal deelnemers: maximaal 12.

Verblijf: Je kunt met je eigen tent kamperen op het mooie terrein of gebruik maken van de comfortabele slaapzolder (max. 5 personen).

Tegen meerprijs is het mogelijk om één- of tweepersoonsaccommodatie te reserveren, waaronder de huur van een ruime privétent met bed. (Wil je een privékamer, informeer dan s.v.p. vooraf naar de beschikbaarheid!). Je voorkeur geef je aan op het inschrijfformulier.

De basisprijs voor deze workshop is 505 Euro (zonder evt. meerkosten voor verblijf).

LET OP: Boek je vóór 16 april dan geldt de vroegboekkorting van 25 Euro!

Inclusief:
* 6 overnachtingen
* 3 maaltijden per dag

Exclusief:
* Vervoer naar Harcigny (carpoolen is meestal mogelijk, je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier)

 

Meer informatie:

over de inhoud van de workshop, mail Onno van Swigchem, tel.: 06 – 2056 4016
alle informatie over de organisatie, mail Huib de Jong, tel. 06 – 53.114.318

IN DEZE WEEK IS ALLEEN NOG PLAATS VOOR EEN BASSIST! 

Inschrijven kan via dit inschrijfformulier

Download en deel de FLYER !

Comments are closed.

Skip to toolbar