Feed on
Posts
Comments

Wandelweek Thiérache, Noord-Frankrijk

zondag 15  – zaterdag 21 juli 2018

Tegen de Franse Ardennen ligt de schilderachtige streek Thiérache, een nog onontdekt wandelgebied. Vanuit Harcigny, op enkele kilometers van het middeleeuwse stadje Vervins, maken we afwisselende dagwandelingen in het glooiende landschap met zijn velden, oude beekbeddingen, bossen en talrijke dorpjes.

wandelweek Thierache1Op het programma staan vier dagwandelingen van 4 tot 6 uur en (onder voorbehoud) één dag kanoën op de Oise. Aan het eind van de dag staat het eten voor je klaar en is er alle tijd om te ontspannen.
Naast het wandelen is er gelegenheid om historische plaatsen in de omgeving (Laon, Guise) te bezoeken. We brengen een bezoek aan de cidermakerij van de buurman en we besluiten de week met een diner in een lokaal restaurant.

Je verblijft in een sfeervol Picardisch boerenhuis, op een ruim terrein met fruitbomen.  Maximaal 10 deelnemers overnachten op een gerieflijke slaapzolderkerk1 of kamperen op het  terrein. Slaapgelegenheid met meer privacy is mogelijk tegen meerprijs. Bij toerbeurt helpen gasten met tafeldekken en andere kleine huishoudelijke taken.

Aankomst: zondag 15 juli vanaf 15.00 uur
Vertrek: zaterdagochtend 21 juli

Kosten p.p. incl.  logies + maaltijden:

375 Euro (kamperen of slaapzolder)

Meerprijs accomodatie:

privétent met bed: 60 Euro
2p.kamer: 75 Euro
1p.kamer: 115 Euro

€ 25 korting p.p. bij inschrijving met meerdere personen.
€ 25 korting p.p. bij inschrijving vóór 15 april (max. 1 soort korting p.p)

Harcigny ligt op ca. 4,5 uur rijden van Utrecht. Carpoolen is vaak mogelijk.

Interesse?  Vragen?   stuur een mail naar Lonnie Stegink

Deze week is volgeboekt!

 

 

Comments are closed.

Skip to toolbar