Feed on
Posts
Comments

2017 Jochen1

Percussionist Jochen Hachgenei geeft voor de derde keer de latin percussieweek op deze prachtige plek in Noord-Frankrijk.

Deze intensieve week is bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met percussie of drums.

Vijf dagen lang wordt er gewerkt aan de diverse ritmes, technieken en samenspel. We focussen ons dit jaar op conga en timbales.

Hand- en stoktechniek komen elke ochtend aan bod en de middag wordt besteed aan het samenspelen met veel percussie-instrumenten.

‘s Avonds maken we weer muziek, eventueel met gebruik van andere instrumenten zoals piano of bas. Dus neem in overleg ook je gitaar, piano, bas, saxofoon enz. mee!

Zo werken we, als afsluiting, toe naar een leuk en onvergetelijk optreden op vrijdagavond in het buurtcafé.

Jochen Hachgenei is percussiedocent in het Muziekpakhuis in Amsterdam en heeft veel ervaring in de praktijk. Hij speelde in diverse Latin bands zoals Salsa de Amsterdam, Las Siete Potencias, Son Asi, Tamicos , Latin Adventure.

Sinds kort speelt hij ook met Tipico Trova (CD opname El Sungambelo) en the Burnin Burritos! Wil je meer weten, kijk dan op: www.muziekpakhuis.nlwww.burninburritos.nl

2017 Jochen2 kl

Studio Harcigny ligt aan de rand van een schilderachtig Noord-Frans dorpje te midden van heuvels en bossen. Je kunt er genieten van natuur, muziek, creativiteit en het goede leven.

Aantal deelnemers: maximaal 10


 

Verblijf: Je kunt met je eigen tent kamperen op het mooie terrein of gebruik maken van de comfortabele slaapzolder (max. 5 personen).

Tegen meerprijs is het mogelijk om één- of tweepersoonsaccommodatie te reserveren, waaronder de huur van een ruime privétent met bed. (Wil je een privékamer, informeer dan s.v.p. vooraf naar de beschikbaarheid!). Je voorkeur geef je aan op het inschrijfformulier.

De basisprijs voor deze workshop is 530 Euro (zonder evt. meerkosten voor verblijf).

Inclusief:
* 6 overnachtingen
* alle maaltijden

Exclusief:
* Vervoer naar Harcigny (carpoolen is meestal mogelijk, je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier)

Meer informatie:
– over de inhoud van de workshop, mail Jochen Hachgenei06 – 1384.5709
– alle andere informatie mail Huib de Jong, tel. 06 – 53.114.318

Inschrijven doe je hier: inschrijfformulier

 

Comments are closed.

Skip to toolbar