Feed on
Posts
Comments

PROGRAMMA 2018

De zomerweken van 2018 komen er aan!

Een vol programma met acht weken in juli en augustus: workshops instrumentale muziek, zang, wandelen, schilderen en bridge.

 

zondag 1/7 – zaterdag 7/7
Zingen in de zomer! Klassieke zangworkshop met Bea Goethart. Geen zomer zonder zang! Een melange van middeleeuwen en renaissance tot klassiek en romantisch Frans repertoire.    NOG PLEK VOOR ÉÉN DEELNEMER

 

 

zondag 8/7 – zaterdag 14/7:
Couleur Locale, Schilder- en tekencursus met Sylvia van Berkel
Vorig jaar een nieuwkomer, nu niet meer weg te denken. Vijf dagen tekenen en schilderen met verschillende materialen, onder inspirerende leiding van Sylvia. Ook voor beginners.

 

 

zwandel-iconondag 15/7 – zaterdag 21/7:
Wandelweek Thiérache, met Ina Van Zessen    VOLGEBOEKT
De schilderachtige streek Thiérache is een onontdekt wandelgebied. Vanuit Harcigny, op enkele kilometers van het middeleeuwse stadje Vervins, maken we dagwandelingen in het glooiende landschap met zijn velden, beekbeddingen, bossen en talrijke dorpjes.

 

 

jochen-iconzondag 22/7 – zaterdag 28/7:
Latin percussion – Jochen Hachgenei. De focus ligt in deze week op samenspel, samenspel met de verschillende percussie-instrumenten en samenspel met andere instrumenten die de deelnemers beheersen. (voor deelnemers met tenminste 2 ar speelervari!!ng).

 

  

zondag 29/7 – zaterdag 4/8:  VOLGEBOEKT

Michel Godard. Impro met een mediterraans/middeleeuwse inslag
Improvising is a game! We’ll look for tools in early music and in mediterranean traditional music to approach new music through improvisation in a modal and melodic way. We’ll find bridges between past and present, looking forward to the next renaissance in music.

 

 

zondag 5/8 – zaterdag 11/8
Bridgecursus voor gevorderden met Chris Harmse
Een bridgeweek voor club- en thuisbridgers die hun kennis willen verbeteren of opfrissen.  ’s Ochtends instructie door Chris en Carla Harmse. ’s Middags een mooie wandeling of andere ontspanning. Later op de dag oefenen we met gestoken spellen.

 

 

zondag 12/8 – zaterdag 18/8
Let’s Uke! een week ukelele spelen – Candace Bloom
Een week voor ukulele spelers en zangers met aandacht voor techniek, theorie, persoonlijke ontwikkeling, samen spelen en zingen in kleine en grote settings.

 

 

 

onno-icon

zondag 19/8 – zaterdag 26/8:   alleen nog plek voor BASSIST en DRUMMER
Speel jezelf! Eigenheid voor het voetlicht – Onno van Swigchem.
Door praktische oefeningen breng je inspiratie en realisatie bij elkaar. Je leert hoe je geïnspireerde momenten omzet in oefeningen voor het ontwikkelen van je muzikale eigenheid. Een workshop voor vergevorderde amateurmuzikanten met ervaring in improvisatie en samenspel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Skip to toolbar