Feed on
Posts
Comments

Een zangcursus in het begin van de zomer in een prachtige Franse streek die o.a. rijk is aan muziekhistorie. De ervaren zangdocente Bea Goethart leidt deze workshop.

We zingen Franse meerstemmige muziek met een groep van maximaal 12 vrouwen.

Onze verblijfplaats vraagt om een middeleeuws lied, maar ook renaissance, klassieke en lichte muziek gaan tot ons repertoire behoren.

Door haar veelzijdige ervaring als zangdocente en koordirigente zal Bea ruimte creëren voor iedere zanger die lekker gezond wil zingen en ook de uitdaging aan wil gaan om mooie spannende stukken te lijf te gaan. Op enthousiasmerende wijze weet Bea bij elke zanger het eigen stemgeluid aan te spreken.

 

Door het instuderen leren we het muzikale verhaal van de liederen kennen, we zullen onszelf er in herkennen, en kunnen er straks met volle teugen van genieten.

Elke dag begint met stem- en lichaamswerk, waarna groepsrepetities de hoofdmoot vormen.

Enige meerstemmige koorervaring en een zuiver gehoor is noodzakelijk. Het noten kunnen lezen is handig, maar is geen voorwaarde om mee te kunnen doen.

In overleg met de deelnemers wordt voorbereidingsmateriaal opgestuurd in de vorm van MP3-bestanden.

Het is ook een vakantieweek waarin je niet voor jezelf hoeft te zorgen en heerlijk kunt genieten van de rust, de mooie omgeving en ons eigen gezelschap. De locatie leent zich uitermate goed voor wandelingen en uitstapjes naar interessante stadjes in de omgeving.

Met onderbreking van een vrije middag wordt vanaf zondagavond t/m vrijdagmiddag gezongen.

Het uitgangspunt is om aan het eind van de week een kleurrijke openbare presentatie te geven.

Aantal deelnemers: max. 12


 

Verblijf: Je kunt met je eigen tent kamperen op het mooie terrein of gebruik maken van de comfortabele slaapzolder (max. 5 personen).
Tegen meerprijs is het mogelijk om één- of tweepersoonsaccommodatie te reserveren, waaronder de huur van een ruime privétent met bed. (Wil je een privékamer, informeer dan s.v.p. vooraf naar de beschikbaarheid!). Je voorkeur geef je aan op het inschrijfformulier.

De basisprijs voor deze workshop is 475 Euro (zonder evt. meerprijs voor extra accomodatie).

Inclusief:

* 6 overnachtingen
* alle maaltijden

Exclusief:
* Vervoer naar Harcigny (carpoolen is meestal mogelijk, je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier)

Informatie en inschrijven:
Overweeg je om deel te nemen en wil je meer informatie over de workshop, neem dan contact op met Bea Goethart: 06-1853 3908.

Inschrijven kan via dit inschrijfformulier   (NB: nu alleen vrouwen)   NOG PLAATS VOOR ÉÉN DEELNEMER!!

Voor informatie over faciliteiten en logistiek: neem contact op met Huib (huib@studioharcigny.nl)

 

Comments are closed.

Skip to toolbar