Feed on
Posts
Comments

Saxofonist Onno van Swigchem gaat deze zomer zeer gevorderde muzikanten verder inwijden in de geheimen van de improvisatie en het vinden van je eigenheid als muzikant.

Muziek maken gaat over de ruimte tussen de noten. Magie ontstaat daar waar je alles loslaat. Waar ‘het’ vanzelf gebeurt. De kans daarop kun je maximaal maken door optimale voorbereiding.

Beheersing van het notenmateriaal en instrumentbeheersing  geven je de vrijheid om je te richten op de essentie van de muziek en op je medemuzikanten. Het geeft je de ruimte om waar te nemen wat er muzikaal in en om je heen gebeurt. Zodoende kun je openstaan voor wat er aan ingevingen binnenkomt.

Deze workshop gaat erover hoe je je muziekpraktijk als leerweg inricht, waarbij iedere situatie stof oplevert voor de volgende en waarbij je je talent voortdurend aanscherpt. Je neemt je eigenheid als vertrekpunt en maakt die tot motor van je ontwikkeling.

Je leert alles in je muziekstudie dienstbaar te maken aan die ontwikkeling en zodoende kom je steeds dichter bij de kern van de muzikant die je diep van binnen al bent.

De workshop is bedoeld voor mensen die hun instrument uitstekend beheersen en die de grenzen van hun improvisatoir vermogen willen opzoeken.

‘Speel jezelf’ is ook de titel van het gelijknamige boek dat op 29 april uitkomt en dat is geschreven naar aanleiding van Onno’s ervaringen tijdens de workshopweek in Harcigny in de zomer van 2017.

Aantal deelnemers: max. 12

 


Verblijf

Je kunt met je eigen tent kamperen op het mooie terrein of gebruik maken van de comfortabele slaapzolder (max. 5 personen).

Tegen meerprijs is het mogelijk om één- of tweepersoonsaccommodatie te reserveren, waaronder de huur van een ruime privétent met bed. (Wil je een privékamer, informeer dan s.v.p. vooraf naar de beschikbaarheid!). Je voorkeur geef je aan op het inschrijfformulier.

De basisprijs voor deze workshop is 530 Euro (zonder evt. meerkosten voor verblijf).

Alleen nog plek voor BASSIST en DRUMMER!!

Inclusief:
* 6 overnachtingen
* alle maaltijden

Exclusief:
* Vervoer naar Harcigny (carpoolen is meestal mogelijk, je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier)

 

Meer informatie:

over de inhoud van de workshop, mail Onno van Swigchem, tel.: 06 – 2056 4016
alle informatie over de organisatie, mail Huib de Jong, tel. 06 – 53.114.318

Inschrijven kan via dit inschrijfformulier

 

Comments are closed.

Skip to toolbar