Feed on
Posts
Comments

Welkom bij STUDIO HARCIGNY…  inspiratiewerkplaats en workshopcentrum in Noord-Frankrijk. Op 4,5 uur rijden van de Randstad.  Aan de rand van het dorp ligt dit betaalbare verblijf met kampeergelegenheid.
Volg workshopweken door inspirerende musici en andere creatieve docenten.
Geniet van rust en ruimte, 
een open en actieve sfeer, de charme van een uniek gebied…

LOGO VVHkopie

Bekijk nu:

Zomerprogramma 2018 

 

De Thiérache is een heuvelachtige grensstreek, grenzen aan de Franse Ardennen. Hier is het stil, en ‘s nachts is het donker. In het dorp Harcigny hebben we een boerenhuis  geschikt gemaakt voor verblijf van groepen tot 12 personen. We beschikken over een werkstudio en een groot terrein met volop kampeergelegenheid.

In juli en augustus organiseren we workshopweken met professionele en inspirerende musici en andere creatieve docenten. Door het jaar heen kunt u de ruimte en faciliteiten huren voor muziekrepetitieweekenden of -weken, voor andere actieve of meditatieve weken, of voor individueel verblijf.

Ruimte en tijd scheppen voor creativiteit, ontmoeting, contact met de natuur en ‘leren van elkaar’ is het doel van Studio Harcigny.  Via onze nieuwsbrief en via Facebook houden we je graag op de hoogte van de activiteiten.

Het aanbod aan workshops is rechts op de pagina te vinden.  Wil je zelf een activiteit of workshop organiseren? Opnames maken met je muziekgroep? Rust vinden om te schrijven, te componeren of ander creatief werk te doen? Met vrienden of collega’s komen wandelen, brainstormen of ontstressen in een natuurlijke omgeving? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee…!

Foto's 1

Foto's 2

Comments are closed.

Skip to toolbar